Recept: Nejlepší domácí Bounty kuličky
Domácí Bounty kuličky spojují jemnou kokosovou chuť, krémovou sladkost kondenzovaného kokosového mléka a hedvábné tóny bílé a hořké čokolády.
Domácí Bounty kuličky spojují jemnou kokosovou chuť, krémovou sladkost kondenzovaného kokosového mléka a hedvábné tóny bílé a hořké čokolády.
Mezi tradičními druhy vánočního cukroví se každoročně objevují nové recepty, které si rychle získají své příznivce. Jedním z nich jsou karamelové košíčky s čokoládovou polevou – voňavé, jemně křupavé, s bohatou karamelovou náplní a hladkou vrstvou čokolády. Ideální kombinace pro sváteční mlsání i jako sladký dárek pro vaše blízké. Kde se vzaly karamelové košíčky s…
Mandlové rohlíčky z mandlové mouky máčené v čokoládě jsou jemné, křehké a doslova se rozplývají na jazyku.
Pravé Masarykovo cukroví s vlašskými ořechy patří dlouhodobě mezi oblíbené druhy vánočního cukroví. Jedná se o vánoční cukroví, které má výraznou chuť a jeho příprava není nijak složitá.
Hledáte recept na pistáciové cukroví? Nepečené pistáciové kuličky s bílou čokoládou jsou krémové, jemné, zdravé a navíc vypadají jako malé domácí pralinky.
Staročeské recepty mají své kouzlo – jsou jednoduché, poctivé a voní po dětství. Jedním z těch, které nikdy nezklamou, je staročeské makové cukroví s povidly. Jedná se o vánoční lahůdka ještě z dob, kdy se peklo ze surovin, co dům dal a sladilo se s rozumem i srdcem. Tento druh cukroví spojuje dvě klasické české chuti – mák a povidla, které spolu vytvářejí dokonalou harmonii.
Chcete letos vyzkoušet něco nového, ale máte rádi tradiční české cukroví? Linecké košíčky s pistáciovým krémem spojují linecký korpus a jemnou chuť pistácií.
Máte rádi neodolatelnou vůni perníku? Vláčné perníkové muffiny s jablky a čokoládou jsou skvělou dobrotou na svačinu, snídani nebo když vás honí mlsná.
Naše plněné košíčky mají křehké máslové těsto s ořechy a výrazný čokoládový krém, který se krásně rozplývá na jazyku. Upečte si je na Vánoce s námi taky.
Kombinují jemné linecké těsto, nadýchanou ořechovou vrstvu a ovocný akcent marmelády, která celému cukroví dodává šťavnatost a svěží kontrast.